diumenge, 26 de gener del 2020

I va creixent...

Bon dia Sangaldricaires!

Després de tot el que us vam estar explicant que havíem fet a l'hort no us podíem pas deixar amb l'intriga de com avançava el nostre projecte d'hort! Resulta que les maduixeres van seguir creixent i creixent. N'hem hagut de treure algunes perquè feien fora les remolatxes i les cols. Però ei, no patiu pas! No les hem llençat, no! El que hem fet ha estat trasplantar-les! Algunes als testos i d'altres al costat de totes les altres maduixeres. Estàvem segurs que seguirien creixent, perquè si han après a sobreviure amb el vent que fa... Segur que viuen a un trasplantament!
Vam plantar també algunes remolatxes noves! Heu vist mai les arrels? Són precioses, nosaltres vam quedar-nos una estona embaladits contemplant la xarxa d'arrels que tenia aquella petita planta. Jutgeu-ho vosaltres mateixos!


Brutal, oi? Nosaltres ens vam quedar igual!

Doncs el que us dèiem, hem estat treballant de valent petits i grans per aconseguir tenir un hort presentable. Que no us ho creieu? Mireu com hem treballat!











Us heu quedat parats de veure tots els infants que venen a cuidar de l'hort, oi? En són una gran colla, i hi passen des del més petit de l'escola fins al més gran de tots! Això és un treball en equip! La resta són tonteries!
Aquí tothom tenia feina! com que aquells dies encara feia tanta calor, ens havíem d'assegurar de regar i tenir un hort amb la terra humida perquè poguéssin seguir creixent les nostres boniques plantes, alguns també s'encarregaven de gestionar les males herbes que creixien, perquè no us enganyeu, en creixen moltíssimes, i a la mínima que ens despistàvem, patapam! ja eren allà! i d'altres de remoure la terra perquè més endavant poguéssim plantar una altra coseta que ven aviat un ensenyarem!

També va venir un grup de Cicle 2 amb molta energia i ganes de treballar que van decidir que a part de l'hort també volien fer un petit cultiu amb petits testos, i vam decidir una cosa. No apuntarem pas què hem plantat perquè així quan creixi haurem d'identificar el que hem plantat a partir de la fulla que tregui!
De moment no ens ha crescut res, aquests dies està fent massa fred, però creiem que quan comenci a sortir el sol ho podrem descobrir ben aviat!


Bé doncs, per avui és tot! Us mantenim informats.
A reveure!,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada