dimecres, 5 de febrer del 2020

Fem l'hort més bonic

Bon dia Sangaldricaires!

Avui us venim a ensenyar el que han fet els nins i nines de C3 de la classe Massana i Madaloc. Han tingut una gran feina en posar bé l'hort. Abans a l'hort teníem unes ampolles de plàstic que hi havien llavors plantades d'altres anys. Experiments que s'havien fet amb anterioritat i que al final vam decidir treure perquè aquest projecte ja no era dels infants que hi havia actualment a l'escola.


Ara hem substituit les ampolles de plàstic per uns llistons de fusta (així traiem el plàstic del nostre hort i que estem intentant evitar a l'Escola i hi posem un element natural com la fusta que protegeixi el nostre hort) que fan que no sigui tan perillós l'hort pels nins i nines de maternal, no hi ha risc de que es puguin tallar. Mireu què hem fet i com hem treballat:




Què us sembla la feina que han fet els grans de l'Escola? Han treballat un munt i han deixat un hort més que bonic!
I per cert! Recordeu les boniques pedres que vam pintar totes les classes? Doncs de moment les han posat per protegir les cebes que han plantat i que encara no han brotat. D'aquesta manera l'hora queda molt bonic també... Haurem de mirar què fem amb les pedres quan les haguem de posar amb tots els vegetals crescuts!


Bé doncs, això és tot per avui! Esperem que us hagin agradat les nostres millores a l'hort!
A reveure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada